foto

Klaus Hipfl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2012 Zeď

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)
2010 Udo Proksch: Out of Control
2008 Ein General gegen Hitler - Wilhelm Zehner (TV film)
2007 Entdecker der Wellness (TV seriál)
Menschen & Mächte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace