foto

Helmut Lehner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Hart an der Grenze (TV film)

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
2010 FC Rückpass (TV seriál)
Vitasek? (TV seriál)
2008 Ex - Eine romantische Komödie (TV seriál)
2007 Die 4 da (TV seriál)
Novotny und Maroudi (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ein General gegen Hitler - Wilhelm Zehner (TV film)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)

TV pořady

2007 Wir sind Kaiser (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky