foto

Peter Weihs

  • nar. 24.8.1927
    Wien, Wien, Rakousko
  • zem. 30.9.1981 (54 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Kopfstand
1979 Der Schatten (TV film)
1975 Totstellen (TV film)
1973 Geschichte der Atombombe (TV film)
1971 Procryl für Rosenbach (TV film)
1965 3. November 1918
1962 Der Widerspenstigen Zähmung (TV film)
Professor Bernhardi (TV film)
1961 Die Jakobsleiter (TV film)

TV seriály

1978 Holocaust (TV seriál)
1977 Peter Voss, der Millionendieb (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)

Divadelní záznam

1972 Komödie der Eitelkeit (divadelní záznam)
1970 Alpha 2001 (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

1962 Der Widerspenstigen Zähmung (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky