foto

Amanda Ooms

  • nar. 5.9.1964 (54 let)
    Kalmar, Kalmar län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Maria Wern - Almedalen (TV film)
Videomannen
2017 Bitch
Det hvide guld
2014 Gentlemen
Tommy
Vina Lucie de B.
2013 Utajené dítě
Učedník
Victoria
2012 Expendables: Postradatelní 2
Poslední věta
2010 Za modrým nebem
2008 Co nikdo neví
Věčné okamžiky Marie Larssonové
2006 Linerboard
Sök
2005 Harryho dcery
2003 Fear X
2001 Jako bílý sníh
Röd jul (TV film)
2000 Recycled
To Be Continued...
1999 Strážní andělé (TV film)
The Adventures of Young Indiana Jones: Espionage Escapades
1998 Chainsmoker
Getting Hurt (TV film)
Seesaw (TV film)
1997 Chock 7 - I nöd och lust (TV film)
Jagd nach CM 24 (TV film)
1996 Passageraren
1994 Doktor Mesmer
No Man's Land (TV film)
1993 De tussentijd
Vals licht
1992 Ginevra
1991 Buster's Bedroom
1989 Karachi
Ženy na střeše
1988 Hotel St. Pauli
1986 Bröderna Mozart

TV seriály

2018 Den döende detektiven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Springfloden (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (8)
2015 Ängelby (TV seriál)
2014 Piratskattens hemlighet (TV seriál)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2009 Morden (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2007 Upp till kamp (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Wallander (TV seriál)
Byfånen (S01E02)
2002 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1996 Wilderness (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace