foto

Thomas A. Carlin

  • nar. 10.12.1928
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 6.5.1991 (62 let)
    New Rochelle, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Polda Artie Lewis
1990 Jakubův žebřík
1989 Rodinný podnik
1988 Výkupné (TV film)
1987 Matewan
1984 Papež z Greenwich Village
1982 Executioner's Song, The (TV film)
1981 Pevnost Apačů v Bronxu
Ragtime
1980 Caddyshack
Man That Corrupted Hadleyburg, The (TV film)
1960 John Brown's Raid (TV film)
1957 Young Don't Cry, The

TV seriály

1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
1955 The Alcoa Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Search for Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace