foto

Peter Turrini

  • nar. 26.9.1944 (76 let)
    St. Margarethen, Kärnten, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Vielleicht in einem anderen Leben - scénář, divadelní hra
2002 Ich liebe dieses Land (TV film)
2000 Die Verhaftung des Johann Nepomuk Nestroy (TV film)
1998 Endlich Schluß
1991 Arbeitersaga: Winter 1991 - Das Lachen der Maca Daracs (TV film)
Josef und Maria (TV film)
1990 Arbeitersaga: April 1945 - Das Plakat (TV film)
1989 Die Arbeitersaga: Juni 1961 - Die Verlockung (TV film)
1988 Arbeitersaga: Winter 1986 – Müllomania (TV film)
1986 Rozznjogd (TV film)
1984 Atemnot
1980 Alpensaga - Ende und Anfang (TV film)
1979 Alpensaga - Der deutsche Frühling (TV film)
1978 Alpensaga - Die feindlichen Brüder (TV film)
1977 Alpensaga - Das große Fest (TV film)
Alpensaga - Der Kaiser am Lande (TV film)
Sedlák a milionář (TV film)
1976 Alpensaga - Liebe im Dorf (TV film)

TV seriály

1984 Lebenslinien (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
1953 Teatr telewizji (TV seriál) - divadelní hra

Divadelní záznam

2007 Mein Nestroy (divadelní záznam) - divadelní hra
1979 Der tollste Tag (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
Im Gespräch mit Teddy Podgorski (TV pořad)
1974 50 Jahre Rundfunk in Österreich (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky