foto

Karl Renar

  • nar. 2.5.1935
    Wien, Wien, Rakousko
  • zem. 22.1.1991 (55 let)
    München, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Hrozná holka
1983 Hauptsache: Leben... (TV film)
1978 Mann im Schilf, Der
1977 Der Bauer und der Millionär (TV film)
1975 Bis zur bitteren Neige
Proměna (TV film)
Tatort - Die Abrechnung (TV film)
1974 Kurpfuscherin, Die (TV film)
1972 Der Prozess gegen die Neun von Catonsville (TV film)
1971 Die Zeit schreit nach Satire (TV film)
Náhlé bohatství chudáků z Kombachu (TV film)
Paul Esbeck (TV film)
1970 Die vierzig Irrtümer des Herodes (TV film)
Floup oder Der Hang zur Redlichkeit (TV film)
1968 Carl Schurz (TV film)
Die Katze (TV film)
1967 Heydrich v Praze (TV film)
1966 Judith (TV film)
1963 Der G'wissenswurm (TV film)
1953 Dame Kobold (TV film)

TV seriály

1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Fabrika na oficíry (TV seriál)
1984 Mensch Bachmann (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
1973 Frühbesprechung (TV seriál)
1972 Novellen aus dem wilden Westen (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)
1960 Es geschah an der Grenze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky