foto

Bernd Spitzer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Schwabenkinder (TV film)
1996 Die Totale Therapie
1995 Operation Plutonium (TV film)
1991 Mirakel
1988 Einstweilen wird es Mittag oder Die Arbeitslosen von Marienthal (TV film)
1986 Erdsegen (TV film)
Tatort - Die Spieler (TV film)
1983 Tatort - Mord in der U-Bahn (TV film)
1980 Alpensaga - Ende und Anfang (TV film)
1979 Alpensaga - Der deutsche Frühling (TV film)
1978 Alpensaga - Die feindlichen Brüder (TV film)
1977 Alzire aneb nový kontinent
Der Bauer und der Millionär (TV film)
1972 Der Tod des Ministers (TV film)
Wildwechsel (TV film)
1969 Die Moritat vom Räuberhauptmann Johann Georg Grasel (TV film)
Dynamit (TV film)
1966 Prinz und Betteljunge (TV film)

TV seriály

2005 Die Country Kids aus der Steiermark (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
1994 Ärzte (TV seriál)
1992 Die Leute von St. Benedikt (TV seriál)
Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
Waldheimat (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky