foto

George Pelecanos

  • nar. 1957
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 The Confidential Informant

TV seriály

2019 DC Noir (TV seriál)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
That's a Wrap (S03E07)
The Camera Loves You (S03E01)
2018 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Nobody Has to Get Hurt (S02E08)
Our Raison d'Être (S02E01)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
My Name is Ruby (S01E08)
Show and Prove (S01E02)
Pilot (S01E01)
2015 Bosch (TV seriál)
Podraz (S01E04)
2013 Treme (TV seriál)
Tohle město (S04E02)
Yes We Can Can (S04E01)
2012 Treme (TV seriál)
Chudákův ráj (S03E09)
Můj osel chce vodu (S03E03)
2011 Treme (TV seriál)
Co je to New Orleans? (S02E09)
2010 The Pacific (TV seriál)
Melbourne (E03)
Treme (TV seriál)
Kéž by to někoho zajímalo (S01E09)
Na začátku Canal Street (S01E04)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Poslední vydání (S05E09)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Kompromis (S03E11)
Hamsterdam (S03E04)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Divoké sny (S02E11)
Kryj se (S02E08)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úklid (S01E12)

Tvůrcovská filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2019 DC Noir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky