foto

Ludo Hellinx

  • nar. 30.5.1955 (65 let)
    Sint-Truiden, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Urbanus, de vuilnisheld
2015 F.C. De Kampioenen 2: Jubilee general
2013 Marina
2010 Blanc comme neige
1998 Une sirène dans la nuit (TV film)
1980 De nieuwe Mendoza (TV film)
1979 Mijn vriend

TV seriály

2015 Professor T. (TV seriál)
De jaartalmoorden, deel 1 (S01E12)
Spitsbroers (TV seriál)
2012 Crimi Clowns (TV seriál)
Danni Lowinski (TV seriál)
2011 Rox (TV seriál)
2009 De Rodenburgs (TV seriál)
2008 LouisLouise (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2005 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Monos, Les (TV seriál)
W817 (TV seriál)
1998 Jacques Vermeire show, De (TV seriál)
Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
Interflix (TV seriál)
Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Familie Backeljau (TV seriál)
Moeder, waarom leven wij? (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
TECX (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky