foto

Karlijn Sileghem

  • nar. 12.5.1965 (54 let)
    Gent, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Coureur
My
Sinterklaas en de Wakkere Nachten
2017 Helden boven alles
2016 Domov
Knielen op een bed violen
2012 Mixed Kebab
2011 Hasta la vista!
2010 Smoorverliefd
2002 Nefast voor de feestvreugde 3 (TV film)
2001 Nefast voor de feestvreugde 2 (TV film)
2000 Nefast voor de feestvreugde (TV film)
1996 Marie Antoinette is niet dood

TV seriály

2019 Grenslanders (TV seriál)
2017 13 přikázání (TV seriál)
2015 Professor T. (TV seriál)
2013 Connie & Clyde (TV seriál)
2010 Anneliezen (TV seriál)
2007 Katarakt (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2005 Kavijaks, De (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2001 Liefde & geluk (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Peulengaleis, Het (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1986 Adriaen Brouwer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky