foto

Jaak Van Assche

  • nar. 13.7.1940 (79 let)
    Londerzeel, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 De Collega's 2.0
2017 Sinterklaas en het gouden hoefijzer
2016 De Club van Sinterklaas & geblaf op de pakjesboot
2015 De Club van Sinterklaas & de verdwenen schoentjes
Lee & Cindy C.
2014 De Club van Sinterklaas & het pratende paard
2010 Zot van A.
2009 Bouře
2008 Los
2005 Vet hard
2004 Erik v zemi hmyzu
Marmeláda
2003 Verder dan de maan
2001 Olivetti 82
2000 Lijmen/Het been
1999 2 straten verder
Flanderský pes
Kaas
1998 Dief!
Nain rouge, Le
1996 Alles moet weg
Elixir d'Anvers
Président et la garde-barrière, Le (TV film)
1995 Brylcream Boulevard
She Good Fighter
1993 Ad Fundum
Just Friends
1989 Blueberry Hill
1988 Dr. Tritsmans
1984 Zware jongens
1980 De witte
1973 Routiers, De (TV film)

TV seriály

2014 Amateurs (TV seriál)
2013 Connie & Clyde (TV seriál)
2012 Clan (TV seriál)
Danni Lowinski (TV seriál)
De zonen van Van As (TV seriál)
Quiz Me Quick (TV seriál)
2011 Elfenheuvel, De (TV seriál)
Rox (TV seriál)
2010 Goesting (TV seriál)
2008 Fans (TV seriál)
2007 Katarakt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Eiland, Het (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Dennis (TV seriál)
2001 Raf en Ronny III (TV seriál)
2000 Brussel Nieuwsstraat (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Raf en Ronny II (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Terug naar Oosterdonk (TV seriál)
Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Gaston Berghmans Show (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
Commissaris Roos (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)
1983 Transport (TV seriál)
1978 De collega's (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Co kdyby (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky