foto

Nel Rosiers

  • nar. 26.6.1949 (71 let)
    Mechelen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 De Collega's 2.0
1984 Aardwolf, De
1983 Brussels by Night
Na de liefde
1976 De komst van Joachim Stiller
1975 Mort d'une nonne

TV seriály

2000 Spoed (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 Bossen van Vlaanderen, De (TV seriál)
1990 Commissaris Roos (TV seriál)
1978 De collega's (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky