foto

Azie Tesfai

  • nar. Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Wretched
2015 Kouzlo polibku
Me Him Her
2010 Acts of Violence
Nathan vs. Nurture (TV film)
2009 Rosencrantz a Guildenstern jsou nemrtvi
Sutures
2007 Zapomenutá kletba (TV film)

TV seriály

2019 Supergirl (TV seriál)
Stranger Beside Me (S05E02)
Event Horizon (S05E01)
Red Dawn (S04E21)
další epizody (8)
2018 Kominského metoda (TV seriál)
Kapitola 3: Prostata se zvětšuje (S01E03)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Mimo dosah (S09E19)
2017 Ghosted (TV seriál)
Ghost Studz (E07)
The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Confirmation (S02E13)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Partie královny (S08E17)
2016 Powers (TV seriál)
Slain Dragons (S02E09)
Requiem (S02E06)
Superstore (TV seriál)
Election Day (S02E07)
Vražedné Miami (TV seriál)
Tree Toxins & Three Stories (S02E06)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty-Two (S02E10)
Silicon Valley (TV seriál)
Prázdné křeslo (S03E05)
2015 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Chapter Twenty-Eight (S02E06)
Chapter Twenty-Seven (S02E05)
další epizody (12)
2014 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Nine (S01E09)
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Seven (S01E07)
další epizody (8)
Franklin a Bash (TV seriál)
Red or Black (S04E10)
Honor Thy Mother (S04E07)
Good Cop/Bad Cop (S04E04)
další epizody (4)
2012 This American Housewife (TV seriál)
Harry's Law (TV seriál)
Search and Seize (S02E15)
Lovci lebek (TV seriál)
Freakshow (S02E09)
Cruz Control (S02E04)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Double Strands (S13E04)
2010 Melrose Place (TV seriál)
Oriole (E13)
2009 Melrose Place (TV seriál)
Ocean (E09)
Shoreline (E06)
Milionový lékař (TV seriál)
2008 Uklízeč (TV seriál)
2006 Wicked Wicked Games (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky