foto

Michael J. Davis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1998 Diana: Hold princezně, která patřila všem (TV film)
1996 Pán šelem - Braxovo oko (TV film)
1995 The Other Woman (TV film)
1993 Jezdci (TV film)
1992 A Woman, Her Men, and Her Futon
1987 Checkpoint
1982 Zrozena jen ke kráse (TV film)
1980 Marigolds in August
1976 Nátlak
1972 The Fast Kill
1971 Things Fall Apart

TV seriály

1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
1990 TECX (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1983 Profesionálové (TV seriál)
Případ Ojuka (S05E09)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Na útěku (S04E03)
1979 Minder (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)

Dokumentární

1988 Hotel Konečná stanice
1980 The Alternative Miss World
1976 Paměť spravedlnosti
1973 Viděno osmi
1972 Born to Boogie
1963 World in Action (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky