foto

Bruce Ed Morrow

  • nar. 25.7.1940
    Oskaloosa, Iowa, USA
  • zem. 18.2.1997 (56 let)
    Falls Church, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Ocelové peklo
Ten kluk je postrach 3 (TV film)
1994 Roswell (TV film)
1993 Hold Me, Thrill Me, Kiss Me
1991 Bugsy
1989 Jmenuji se Bill W. (TV film)
1987 Povedená rodinka

TV seriály

1997 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Dickova hrdost (S02E13)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Mnoho povyku pro Dicka (S02E05)
Sobecký Dick (S01E19)
Tělo, duše a Dick (S01E08)
1995 To je vražda, napsala (TV seriál)
Tajemství Gila Junction (S12E03)
1994 Veselé obludy (TV seriál)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Implant (S04E19)
Columbo (TV seriál)
Ve hře je všechno (S10E07)
1989 Správná modrá (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace