foto

Gary McGurk

  • nar. 20.8.1949 (69 let)
    Lexington, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Seabiscuit
1994 Milostná aféra
1991 Bugsy
Rodina (TV film)
Toulavé kočky (TV film)
1990 The China Lake Murders (TV film)
1989 Phantom of the Mall: Eric's Revenge

TV seriály

2017 Outsiders (TV seriál)
How We Hunt (S02E04)
1999 Get Real (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Velké finále Kutila Tima (3. část) (S08E27)
1998 Kutil Tim (TV seriál)
Hledání ztracené Vrby (S07E19)
1997 Babylon 5 (TV seriál)
Endgame (S04E20)
Kutil Tim (TV seriál)
Hra svalů (S07E04)
1996 Babylon 5 (TV seriál)
Voices of Authority (S03E05)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Odhalení (S02E02)
Zámotek (S01E23)
1993 Harts of the West (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Dolary a smysl (S03E09)
Arrivederci, Binforde (S03E05)
Vyrobit či nevyrobit (S02E23)
další epizody (4)
1992 Kutil Tim (TV seriál)
Čti mi z očí (S02E01)
Stereo-typ (S01E24)
Správná trefa (S01E13)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
Blízké setkání sedmého druhu (S01E08)
Sisters (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Vegas Interruptus (S03E19)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1989 Ann Jillian (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Charles in Charge (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace