foto

Sonny Shroyer

  • nar. 28.8.1935 (84 let)
    Valdosta, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dead End
2012 Unconditional
2010 Zachraňte mého syna
2009 Sexy party 3: Prvák
2004 Píseň lásky samotářky
Ray
2002 Rosa Parks Story, The (TV film)
2001 Diggityho poklad
2000 Píseň svobody (TV film)
Příběh malé Jacey (TV film)
The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood (TV film)
Čas proměn (TV film)
1999 Hodiny před popravou (TV film)
1998 Perníkový dědek
1997 Americká divočina
Paradise Falls
The Dukes of Hazzard: Reunion! (TV film)
Vyvolávač deště
1996 Bastard Out of Carolina
1994 Forrest Gump
In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness (TV film)
1993 Ernest Green Story, The (TV film)
Scattered Dreams (TV film)
1992 Zločiny lásky
1981 Ďábel a Max
1979 Freedom Road (TV film)
They Went That-A-Way & That-A-Way
1978 Million Dollar Dixie Deliverance, The (TV film)
Summer of My German Soldier (TV film)
1977 Polda a bandita
The Farmer
The Lincoln Conspiracy
1976 Gator
Judge Horton and the Scottsboro Boys (TV film)
1974 Nejtěžší yard
1973 Payday
Sixteen

TV seriály

2018 Doktoři (TV seriál)
Three Words (S02E03)
2013 Rectify (TV seriál)
Always There (S01E01)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Superboy (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1981 Today's F.B.I. (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 King (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2016 The Bandit

Host

TV pořady

1969 Hee Haw (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky