foto

Jack Hollander

  • nar. 19.1.1918
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 1988
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Vyvolení
1980 Vzpomínky na hvězdný prach
1979 ...a spravedlnost pro všechny
Night-Flowers
Růže
1976 Death Play
Rocky
1975 Fore Play
1974 For Pete's Sake
1973 Bang the Drum Slowly
1971 Jennifer on My Mind
Zrozen k vítězství
1962 Divotvůrkyně

TV seriály

1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
1963 NBC Children's Theatre (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky