foto

Werner Swossil

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2002 Nezvaný host (TV film)
2000 O Palmenbaum (TV film)
1999 Stella di Mare (TV film)
1998 Feuerreiter
Frauen lügen nicht
Trio, Das
1997 Blutrausch
Lamorte (TV film)
Qualtingers Wien
1993 Das letzte U-Boot (TV film)
1992 Cappuccino Melange (TV film)
1991 Arbeitersaga: Winter 1991 - Das Lachen der Maca Daracs (TV film)
1990 Arbeitersaga: April 1945 - Das Plakat (TV film)
1989 Die Arbeitersaga: Juni 1961 - Die Verlockung (TV film)
1988 Arbeitersaga: Winter 1986 – Müllomania (TV film)
Einstweilen wird es Mittag oder Die Arbeitslosen von Marienthal (TV film)
1986 Fall Franza, Der
Wohin und zurück - Santa Fe (TV film)
Wohin und zurück - Teil 3: Welcome in Vienna (TV film)
1985 Das Mal des Todes
1984 Donauwalzer (TV film)
1983 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1966-1976 (TV film)
Stille Ozean, Der (TV film)
1982 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1948-1960 (TV film)
1979 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1920 (TV film)
1978 Alpensaga - Die feindlichen Brüder (TV film)
Grüne Witwen sind sie alle! (TV film)
1977 Der Zauberlehrling
Sprachgestört (TV film)
1976 Jakob der Letzte (TV film)
Junge Freud, Der (TV film)
1975 Totstellen (TV film)
1974 Verurteilt 1910 (TV film)

TV seriály

1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1979 Dorf an der Grenze, Das (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)

Dokumentární

1998 Spass ohne Grenzen

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 Ein unglücklicher Zufall (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky