foto

Heinz Scheiderbauer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1998 Das Siegel
1995 Freispiel
1993 Muttertag
1986 Aufstand, Der (TV film)
Fall Franza, Der
1979 Santa Lucia (TV film)
1978 Straße, Die (TV film)
1977 Edwards Film (TV film)
1975 Komtesse Mizzi (TV film)
1973 Wenn ihr wollt, ist es kein Märchen (TV film)
1972 Das bin ich - Wiener Schicksale aus den 30er Jahren: Österreich zwischen Demokratie und Diktatur (TV film)
1971 Nachrichten richten nach (TV film)

TV seriály

1966 Pater Brown (TV seriál)

Dokumentární

1976 Freistadt im Mühlviertel (TV film)
1972 Kennst du das Land? (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky