foto

Hans Pemmer

  • nar. 1932
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
2005 Der Eingebildete Kranke (TV film)
Kampl (TV film)
2000 Jedermann (TV film)
1998 Hinterholz 8
Tři poštovní lupiči
1996 Tatort - Kolportage (TV film)
1995 Mein Opa ist der Beste (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
1991 Tunnelkind
1988 Arbeitersaga: Winter 1986 – Müllomania (TV film)
1985 André schafft sie alle
1984 Kottan ermittelt - Der Kaiser schickt Soldaten aus (TV film)
Kottan ermittelt - Genie und Zufall (TV film)
Kottan ermittelt - Mein Hobby: Mord (TV film)
1983 Letzte Runde, Die
1980 Quinta donna, La (TV film)
1977 Tatort - Der vergessene Mord (TV film)
1976 Der Rebell, der keiner war (TV film)
Unternehmen V2
1972 Strach brankáře při penaltě

TV seriály

2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
1996 Die Nachbarn (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
Piefke-Saga, Die (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
Mozart und Meisel (TV seriál)
Vom Glück verfolgt (TV seriál)
1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)
1978 Hiob (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

1980 Der Mustergatte (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky