foto

Ivo Velon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 '79 Parts
2012 Trouble with Cali, The
2010 Salt
2009 My Father's Will
2007 Freezer Burn
Mé druhé já
Noise
2006 One-Third

TV seriály

2014 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Now, Fortissimo! (S01E09)
2008 New Amsterdam (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace