foto

Cathy Tyson

  • nar. 12.6.1965 (55 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Loss Adjuster
2018 Together
Two Graves
2017 The Marker
2016 ChickLit
2012 Friday
2010 Ollie Kepler's Expanding Purple World
2007 Liverpool Nativity (TV film)
2001 Stařec, který četl milostné romány
1994 Priest
1993 Muž bez tváře (TV film)
1992 Angels
1991 Lost Language of Cranes, The (TV film)
Out of the Blue (TV film)
1988 Business as Usual
Had a duha: Smrtící voodoo
1986 Mona Lisa

TV seriály

2007 Bonkers (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Školní pouta (S01E03)
2004 Thing Called Love, A (TV seriál)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
2001 Night & Day (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Hope & Glory (TV seriál)
1997 Gold (TV seriál)
1995 Zlatá klec (TV seriál)
1993 Harry (TV seriál)
1990 Hazardér (TV seriál)
Medics (TV seriál)
TECX (TV seriál)
1989 Rules of Engagement (TV seriál)
1986 Lenny Henry Tonite (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Dokumentární

2019 George Harrison a Handmade Films
2005 RSC Meets USA: Working Shakespeare
1987 Acting (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 The 59th Annual Academy Awards (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky