foto

Mugga

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Goldie
MAD?
2018 Bushwick Beats
First Match
Paterno (TV film)
První očista
2017 The Announcement
2014 Preoccupied
2009 Precious
2008 The Suicide Clause

TV seriály

2018 Manifest (TV seriál)
Crosswinds (S01E10)
Connecting Flights (S01E05)
Unclaimed Baggage (S01E04)
další epizody (5)
2017 Power (TV seriál)
When I Get Out (S04E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Storm-y Weather (S05E13)
Sing It, White Effie (S05E05)
Riot FOMO (S05E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Štvanec (S06E01)
2016 Bull (TV seriál)
Never Saw the Sign (S01E07)
Zelený servis (TV seriál)
Power (TV seriál)
It's Never Over (S03E02)
Orange Is the New Black (TV seriál)
We'll Always Have Baltimore (S04E05)
2015 Odd Mom Out (TV seriál)
Power (TV seriál)
Time's Up (S02E09)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Don't Make Me Come Back There (S03E12)
We Can Be Heroes (S03E11)
Where My Dreidel At (S03E09)
další epizody (4)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace