foto

Cássio Gabus Mendes

  • nar. 29.8.1961 (58 let)
    São Paulo, São Paulo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gosto Se Discute
2013 Confissões de Adolescente
2011 Assalto ao Banco Central
Bruna Surfistinha
2010 Chico Xavier
2009 Cabeça a Prêmio
Se Eu Fosse Você 2
2007 Caixa Dois
2006 Batismo de Sangue
2004 Como Fazer Um Filme de Amor
1999 Orfeu

TV seriály

2019 Éramos Seis (TV seriál)
2017 Tempo de Amar (TV seriál)
2016 Justiça (TV seriál)
2015 Babilônia (TV seriál)
2011 Insensato Coração (TV seriál)
2010 As Cariocas (TV seriál)
S.O.S. Emergência (TV seriál)
2008 Três Irmãs (TV seriál)
2007 Desejo Proibido (TV seriál)
Láska v Amazonii (TV seriál)
2006 JK (TV seriál)
2005 Os Amadores (TV seriál)
2004 Começar de Novo (TV seriál)
Um Só Coraçăo (TV seriál)
2002 Desejos de Mulher (TV seriál)
O Quinto dos Infernos (TV seriál)
2001 Os Normais (TV seriál)
Um Anjo Caiu do Céu (TV seriál)
2000 Brava Gente (TV seriál)
1997 Doktorky (TV seriál)
Indomada, A (TV seriál)
1996 Sai de Baixo (TV seriál)
1995 Decadência (TV seriál)
Explode Coração (TV seriál)
1994 Tropicaliente (TV seriál)
1993 Mapa da Mina, O (TV seriál)
1992 Anos Rebeldes (TV seriál)
Você Decide (TV seriál)
1989 Tieta (TV seriál)
1988 Vale Tudo (TV seriál)
1987 Brega & Chique (TV seriál)
1986 Roda de Fogo (TV seriál)
1985 Tititi (TV seriál)
1984 Livre para Voar (TV seriál)
1983 Champagne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky