foto

Anton Cogen

  • nar. 14.5.1946 (73 let)
    Lokeren, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mega Mindy versus Rox
2011 Mega Mindy en de snoepbaron
2010 Mega Mindy en het zwarte kristal
2009 Het geheim van Mega Mindy
2007 A Day in a Life
1993 Beck - De gesloten kamer
1985 De vulgaire geschiedenis van Charelke Dop (TV film)
1984 Burgemeester van Veurne, De (TV film)
1983 Daar is een mens verdronken (TV film)
Geschiedenis mijner jeugd (TV film)
1980 De witte
1978 Verloren paradijs, Het
1972 Živá mrtvola (TV film)

TV seriály

2012 Danni Lowinski (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2005 En daarmee basta! (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2001 Stille waters (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
Kulderzipken (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1992 Caravans (TV seriál)
1991 Bossen van Vlaanderen, De (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
Samson en Gert (TV seriál)
1989 Oei (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)
1986 Adriaen Brouwer (TV seriál)
1983 Transport (TV seriál)
Willem van Oranje (TV seriál)
1980 Paradijsvogels, De (TV seriál)
1978 De collega's (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky