foto

Thomas Stroux

  • nar. 1943

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Nous nous sommes tant hais (TV film)
1992 Ringe des Saturn, Die (TV film)
1991 Heldenfrühling
1985 Largo desolato (TV film)
1980 Maria Theresia (TV film)
1975 Viel Lärmen um nichts (TV film)
1972 Der Marquis von Keith (TV film)
1970 Friede den Hütten! Krieg den Palästen! (TV film)
1969 Cäsar und Cleopatra (TV film)
Im Auftrag der schwarzen Front (TV film)
1966 Stella (TV film)

TV seriály

1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1972 Die Melchiors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky