foto

Keitaró Motonaga

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Digimon Adventure Tri. Bokura no mirai
2017 Digimon Adventure tri. Kyosei
2016 Digimon Adventure tri. Kecui
Digimon Adventure tri. Kokuhaku
Gekidžóban Majestic Prince: Kakusei no idenši
2015 Digimon Adventure tri. Saikai
Gekidžóban Date a Live: Majuri Judgement
Persona 3 the Movie #3 Falling Down
2013 Date a Live: Date to Date
2010 Quiz Magic Academy: The Original Animation 2
2008 Quiz Magic Academy: The Original Animation
School Days: Magical Heart Kokoro-chan
School Days: Valentine Days
2004 Phantom - The Animation
2003 Mozu no nie
2001 Kikaider 01: The Animation
2000 Malice@Doll
1997 Rayearth

TV seriály

2019 Čó kadó Girl 1/6: Amazing Stranger (TV seriál)
Date A Live (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (12)
2018 Conception (TV seriál)
2017 TsukiPro The Animation (TV seriál)
2016 Cheating Craft (TV seriál)
2015 Utawarerumono: Icuwari no kamen (TV seriál)
2014 Date A Live (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Date A Live (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
Ginga kikótai Majestic Prince (TV seriál)
Učú ni čiru hana (E24)
Alea iacta est (E23)
Operation Heaven's gate (E22)
další epizody (24)
2012 Jormungand (TV seriál)
Haji no Seiki (S02E12)
Wōmongā (S02E11)
Nyū Wārudo phase.3 (S02E10)
další epizody (24)
2011 Madži de wataši ni koi šinasai!! (TV seriál)
Oníčan no koto nanka zenzen suki džanain dakara ne!! (TV seriál)
2010 Katanagatari (TV seriál)
2009 Tayutama: Kiss on my Deity (TV seriál)
Šin Koihime musó (TV seriál)
2008 Akane-iro ni somaru saka (TV seriál)
2007 School Days (TV seriál)
2006 Amaenaide jo!! Kacu!! (TV seriál)
Lovedol: Lovely Idol (TV seriál)
Princess Princess (TV seriál)
2005 Amaenaide jo!! (TV seriál)
2004 Get Ride! AMDriver (TV seriál)
Jumeria (TV seriál)
To Heart: Remember My Memories (TV seriál)
2003 GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
GetBackers (E49)
Šukumei no taikecu · Ban vs. Akabane (E48)
Beltline tónjú! Gindži vs. Masaki (E47)
další epizody (36)
2002 GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Sakurecu! Fúčóin rjúgen džucu (E13)
Miči naru šónen, Makubex (E12)
Sennjú, mugendžó · IL dakkan sakusen (E11)
další epizody (13)
2000 Argento Sóma (TV seriál)
Džinzó ningen Kikaider: The Animation (TV seriál)
1995 Fušigi júgi (TV seriál)
Mahó kiši Rayearth 2 (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky