foto

Peter Göller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Nervenkrieg (TV film)
1987 Něžní zmatkáři
1977 Der Einstand (TV film)
1973 Tatort - Frauenmord (TV film)
1972 Auch Fummeln will gelernt sein
Sorbas (divadelní záznam)
1962 Frau Suitner (TV film)
1961 Die Ballade vom Franz und der Marie (TV film)
1959 Der Misanthrop (TV film)
1957 Wer die Heimat liebt

TV seriály

1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Donaug'schichten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky