foto

Peter Vilnai

  • nar. 1945
    Eggenburg, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Life Guidance
2010 Lupič
2004 Der Bauer als Millionär (TV film)
1986 Tatort - Die Spieler (TV film)
1978 Kottan ermittelt - Nachttankstelle (TV film)
1977 Der Einstand (TV film)
1976 Fehlschuß (TV film)
Menschenfresser (TV film)
1973 Tatort - Frauenmord (TV film)

TV seriály

1987 Eurocops (TV seriál)
Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1980 Familie Merian (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál) - herec, a.z.
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky