foto

Philippe Ravoet

  • nar. 25.5.1961 (59 let)
    Leuven, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 No není úžasná?
Red Sandra
2019 Sawah
2018 Dívka v ringu
Lockdown
Nestřílejte!
2017 Het tweede gelaat
Sprakeloos
2016 Achter de wolken
De premier
Everybody Happy
2015 Návrat do zítřka
Čisté ruce
2014 Brabançonne
Marbie star de Couillu les 2 Églises
Pečovatel
Plan Bart
2013 Farewell to Fools, A
Frits & Franky
Het vonnis
Marina
2012 Achtste-groepers huilen niet
Belle du Seigneur
Tot altijd
2011 Hasta la vista!
Swooni
2010 Loft
Smoorverliefd
Zot van A.
2009 Dossier K.
Limo
Soeur sourire
The Over the Hill Band
2008 Loft
Los
2007 Ben X
Dennis P.
Firmin
2006 Dennis van Rita
Nevratné láhve
Windkracht 10: Koksijde Rescue
2005 Die Bluthochzeit
Gilles
Regard, Le
V jeho rukou
2004 Marmeláda
2003 Kabouter Plop en de toverstaf
Terč: Zabiják
2002 Alias
Khorma, enfant du cimetière
2001 Loutka Loulou
Odmazda
Pauline a Paulette
2000 Král tančí
1999 De kabouterschat
Shades
1998 Dief!
1995 Chiens errants
She Good Fighter
1993 Ad Fundum
Le Septième ciel
1992 Boys
1991 Yuppies
1988 Les Mémés cannibales

TV seriály

2019 Jednotka 42 (TV seriál)
Pare-Feu (S02E05)
Hot spot (S02E04)
Délit de jeu (S02E03)
2018 Jednotka 42 (TV seriál)
Připojení (S01E07)
Platný hlas (S01E06)
RAM (S01E05)
další epizody (4)
2012 The Spiral (TV seriál)
2008 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (9)
2005 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2002 Dennis (TV seriál)
1998 Louise et les marchés (TV seriál)
1997 Diamant (TV seriál)

Dokumentární

2015 Orkán

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky