foto

Hugo Van Den Berghe

  • nar. 19.6.1943 (76 let)
    Wetteren, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Achter de wolken
2015 Café Derby
2001 De verlossing
1993 Beck - De gesloten kamer
1990 Het sacrament
1989 Schietspoeldynastie, De (TV film)
1987 Maškara
1985 Leeuw van Vlaanderen, De
1984 Burgemeester van Veurne, De (TV film)
1983 Daar is een mens verdronken (TV film)
Zwarte ruiter, De
1981 Het einde van de reis
Vrijdag
1979 Mijn vriend
1978 Er was eens in december (TV film)
Verloren paradijs, Het
1977 Rubens, schilder en diplomaat
1976 De herberg in het misverstand (TV film)
De komst van Joachim Stiller
Pallieter
1975 Zonsverduistering (TV film)
1974 Schapenborre (TV film)
1972 Živá mrtvola (TV film)
1970 Zeven miljoen molekulen (TV film)
1969 Helleschip, Het (TV film)

TV seriály

2014 Cordon (TV seriál)
2013 De Ridder (TV seriál)
2006 Koning van de wereld (TV seriál)
2005 Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Makelaar, De (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1993 Moeder, waarom leven wij? (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1973 Mens van goede wil, Een (TV seriál)
1972 De vorstinnen van Brugge (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky