foto

Chris Lomme

  • nar. 5.12.1938 (81 let)
    Kortrijk, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Achter de wolken
2013 Het vonnis
2010 Zot van A.
2009 Soeur sourire
2004 Marmeláda
1999 Blinker
1996 Elixir d'Anvers
Marie Antoinette is niet dood
1995 She Good Fighter
1990 Het sacrament
Maman (TV film)
Maman II (TV film)
1989 Blueberry Hill
1988 Zonderlinge zielen (TV film)
1987 Mijnheer Halverwege (TV film)
1985 Wildschut
1982 Toute une nuit
Verleden, Het
Wodka Orange
1981 Het einde van de reis
Het meisje met het rode haar
Mensen zoals jij en ik
1980 De witte
1979 Maand op het land, Een (TV film)
Proefkonijnen, De
Twee vrouwen
1978 Doodzonde
Huwelijksfeest, Het (TV film)
1977 Dokter Vlimmen
1973 Routiers, De (TV film)
1970 Nand in eigen land (TV film)
1969 Driestuiversopera (TV film)
1968 Kaviaar of Spaghetti (TV film)
1967 Dallas (TV film)

TV seriály

2013 Connie & Clyde (TV seriál)
Na vlámských polích (TV seriál)
2012 Danni Lowinski (TV seriál)
2011 Het goddelijke monster (TV seriál)
2010 Dubbelleven (TV seriál)
2009 De Rodenburgs (TV seriál)
2007 Katarakt (TV seriál)
2005 Matrjoški (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2001 Veel geluk, professor (TV seriál)
1999 De zeven deugden (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
Thuis (TV seriál)
1993 Bex & Blanche (TV seriál)
Moeder, waarom leven wij? (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1992 Caravans (TV seriál)
1991 Oog in oog (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1987 De dwaling (TV seriál)
1985 Hard Labeur (TV seriál)
1971 Zwaard van Ardoewaan, Het (TV seriál)
1965 Axel Nort (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Co kdyby (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky