foto

Rjúzaburó Ótomo

  • nar. 18.5.1952 (67 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dragon Ball Super: Broly
Eiga Doraemon: Nobita no takaradžima
2017 Resident Evil: Vendeta
2014 Avengers Přísně Tajné: Black Widow a Punisher
Tezuka Osamu no Buddha: Owarinaki Tabi
Učú senkan Jamato 2199: Hoši meguru hakobune
2013 Dragon Ball Z: Kami to Kami
Kidó senši Gundam AGE: Memory of Eden
2011 Tezuka Osamu no Buddha: Akai sabaku jo! Ucukušiku
2010 Gekidžóban Naruto: Šippúden – The Lost Tower
Kidó senši Gundam 00 Special Edition III: Return the World
Meitantei Conan: Tenkú no Lost Ship
2009 Kidó senši Gundam 00 Special Edition II: End of World
2007 Initial D: Battle Stage 2
One Piece: Episode of Alabaster – Sabaku no ódžo to kaizokutači
2004 Crayon Šin-čan: Araši o jobu júhi no kasukabe Boys
2002 Macross Zero
2000 Vampire Hunter D
1998 Rennjo monogatari
Soreike! Anpanman: Tenohira o taijó ni
The Doraemons: Mušimuši pjonpjon daisakusen!
1996 Kendži no trunk
Tenči mujó!: In Love
1995 Bio Hunter
El-Hazard: The Magnificent World
1994 Tenči mujó! Rjó'óki
1993 Black Jack
Džúbei a umění nindžucu
Hyper Future Vision GUNNM
Tokusó senšatai Dominion
1992 Čódžikú jósai Macross II: Lovers Again
1991 Kidó senši Gundam F91
1990 Riki Oh 2: Horobi no ko
1988 Ginga eijú densecu

TV seriály

2018 Ginga eijú densecu: Die neue These (TV seriál)
Tokyo Ghoul: re (TV seriál)
2017 Princess Principal (TV seriál)
Čarodějova nevěsta (TV seriál)
2015 Aquarion Logos (TV seriál)
Concrete Revolutio: Chōjin gensō (TV seriál)
Dragon Ball Super (TV seriál)
Sengoku musó (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus 2 (TV seriál)
Tokyo Ghoul √A (TV seriál)
2014 Šingeki no Bahamut: Genesis (TV seriál)
2013 Freezing Vibration (TV seriál)
2012 Aoi sekai no čúšin de (TV seriál)
Campione! Macurowanu kamigami to kami koroši no maó (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
2011 Kidó senši Gundam AGE (TV seriál)
Oretači ni cubasa wa nai (TV seriál)
Wolverine (TV seriál)
2009 Anjamaru Tantei Kiruminzoo (TV seriál)
Aoi bungaku series (TV seriál)
Darker than Black: Rjúsei no Gemini (TV seriál)
Druaga no Tō: the Sword of URUK (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Kaidan Restaurant (TV seriál)
2008 Druaga no tó: the Aegis of URUK (TV seriál)
Hakaba Kitaró (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00: 2nd Season (TV seriál)
One Outs (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
2007 Claymore (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
2006 Super Robot Taisen: Original Generation – Divine Wars (TV seriál)
Sóten no ken (TV seriál)
2005 Gaiking: Legend of Daiku-Marju (TV seriál)
Speed Grapher (TV seriál)
2004 Bóken ó Beet (TV seriál)
Initial D Fourth Stage (TV seriál)
Misaki Chronicle: Divergence Eve (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Ašita no Nadja (TV seriál)
Divergence Eve (TV seriál)
Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
Gungrave (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Planetes (TV seriál)
UFO Princess Valkyrie: Džúnigacu no jasókjoku (TV seriál)
2002 Ó dorobó Jing (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children – Light & Dark (TV seriál)
1999 Digimon Adventure (TV seriál)
Pet Shop of Horrors (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 AWOL (TV seriál)
Džikú tenšó Nazca (TV seriál)
Idžigen no sekai El-Hazard (TV seriál)
Jú gi ó (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Bakusó kjódai Let's & Go!! WGP (TV seriál)
Hakugei densecu (TV seriál)
Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Tezuka Osamu no Kjújaku seišo monogatari: In the Beginning (TV seriál)
Čó mašin eijúden Wataru (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Dragon Ball GT (TV seriál)
Slayers Special (TV seriál)
Šin Hurricane Polymer (TV seriál)
1995 Fušigi júgi (TV seriál)
1994 Ginga sengoku gun júden Rai (TV seriál)
Júša keisacu J-Decker (TV seriál)
Macross 7 (TV seriál)
Mahódžin guruguru (TV seriál)
Montana Jones (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)
1992 Bastard!! Ankoku no hakai shin (TV seriál)
1991 Jokojama Micuteru: Sangokuši (TV seriál)
1989 Dragon Ball Z (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace