foto

Hisaši Kacuta

  • nar. 2.4.1927 (93 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Tezuka Osamu ga kieta?! 20 seiki saigo no kaidžiken (TV film)
1993 Ginga eijú densecu: Aratanaru tatakai no džokjoku
1979 Kaitei čótokkjú Marine Express
1978 Hjakumannen čikjú no tabi: Bander Book (TV film)
1967 Perman
1964 Tecuwan Atom: Učú no júša

TV seriály

2003 Astro Boy (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)
1984 Makiba no šódžo Katori (TV seriál)
1983 Cat's Eye (TV seriál)
1980 Tecuwan Atom (TV seriál)
1979 Manga Sarutobi Sasuke (TV seriál)
Versailles no bara (TV seriál)
1978 Tóšó Daimos (TV seriál)
1977 Jakjúkjó no uta (TV seriál)
Jetter Mars (TV seriál)
Čódendži machine Voltes V (TV seriál)
1976 Groizer X (TV seriál)
1975 Don Chuck monogatari (TV seriál)
1972 Astroganger (TV seriál)
Mon Cheri CoCo (TV seriál)
1969 Ninpú Kamui gaiden (TV seriál)
1965 Jungle taitei (TV seriál)
1963 Tecuwan Atom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky