foto

Ai Sató

  • nar. 12.2.1955 (63 let)
    Tokyo, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Kaitō tenshi Twin Angel
Kiku-čan to ókami (TV film)
2007 Death Note: R – Genši suru kami (TV film)
Futacu no kurumi (TV film)
2006 Jakeato no, okaši no ki (TV film)
Maria-sama ga miteru 3rd season
2003 Tako ni natta okásan (TV film)
2002 Umigame to šónen
1998 Seišódžo kantai Virgin Fleet
1996 Shamanic Princess
1995 Memories
1993 Black Jack
Umi ga kikoeru (TV film)
1991 Gekkó no Pierce: Jumemi to Gin no bara kišidan
1989 Assemble Insert
1987 Warau hjóteki
1986 Kjóšoku sókó Guyver

TV seriály

2014 Nobunagun (TV seriál)
2013 Stella džogakuin kótóka C3 bu (TV seriál)
2012 Danball Senki W (TV seriál)
2011 Sengoku otome: Momoiro Paradox (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2009 Maria-sama ga miteru 4th season (TV seriál)
2008 Noramimi (TV seriál)
2007 Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
Gakuen Utopia Manabi Straight! (TV seriál)
2006 Jomigaeru sora: Rescue Wings (TV seriál)
Klub společníků óranské střední (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Wanwan Celepoo: Sore juke! Tecunošin (TV seriál)
2004 Maria-sama ga miteru: Haru (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Ašita no Nadja (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 Figure 17: Cubasa & Hikaru (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
Mahó senši Louie (TV seriál)
Noir (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
Muteki ó Tri-Zenon (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Kareši kanodžo no džidžó (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1994 Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
Širajuki-hime no densecu (TV seriál)
1993 Mukamuka Paradise (TV seriál)
Nintama Rantaró (TV seriál)
1992 Mikan enikki (TV seriál)
1991 Zettai muteki Raidžin ó (TV seriál)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
Júša Exkaiser (TV seriál)
1989 Idol densecu Eriko (TV seriál)
Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
1988 City Hunter 2 (TV seriál)
1985 Obake no Q-Taró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace