foto

Tecuró Amino

  • nar. 10.10.1955 (65 let)
    Chiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Macross FB7: Ore no uta o kike!
2010 Broken Blade
Lupin sansei: The Last Job (TV film)
O statečné včelce
2008 Lupin sansei: Sweet Lost Night – Mahó no Lamp wa akumu no jokan (TV film)
1997 Bakusó kjódai Let`s & Go!! WGP: Bósó Minijonku daicuiseki
Macross Dynamite 7
1996 Hóma Hunter Lime
Kodžin džugjó
Ultraman: Čó tóši gekiden – Suisei sendžin Cuifon tódžó
1995 Macross 7: Ginga ga ore o jondeiru!
1994 Šippú! Iron Leaguer: Silver no hata no moto ni
1993 Iria: Zeiram the Animation
Kidó senši SD Gundam macuri
1991 Arslan senki
1990 Kidó senši SD Gundam gaiden
Obatarian (TV film)
YJ ban: Lemon Angel
1989 Kidó senši SD Gundam no gjakušú: Araši o jobu gakuensai
Kidó senši SD Gundam no gjakušú: SD Sengokuden – Abaowakúdžó no šó
1988 Učú no senši
1987 Bacu & Terry

TV seriály

2020 Iwa kakeru!: Sport Climbing Girls (TV seriál)
Zeniči e no miči (E12)
15 bjó no kabe (E11)
Restart! (E10)
další epizody (12)
2016 Nidži'iro Days (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2014 Break Blade (TV seriál)
Futari ečči (TV seriál)
Oreca Battle (TV seriál)
2012 Araši no joru ni: Himicu no tomodači (TV seriál)
2010 Šiki (TV seriál)
Saishū wa (E22)
Dai futatō to hito wa (E21)
Dai futatō wa (E20)
další epizody (22)
2006 Silk Road šónen Júto (TV seriál)
2003 Crush Gear Nitro (TV seriál)
2001 Daisuki! Bubu Čača (TV seriál)
2000 Karakuri kiden Hiwó senki (TV seriál)
1999 Bubu Čača (TV seriál)
1998 DT Eightron (TV seriál)
Dinosauři (TV seriál)
Ginga hjórjú Vifam 13 (TV seriál)
Saint Luminous džogakuin (TV seriál)
1996 Bakusó kjódai Let's & Go!! (TV seriál)
1994 Macross 7 (TV seriál)
1993 Šippú! Iron Leaguer (TV seriál)
1992 Ašita e free kick (TV seriál)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
1989 Idol densecu Eriko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky