foto

Jessie O´Donohue

  • nar. 13.7.1980 (39 let)
    Dobbs Ferry, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 The 4 to 9ers (TV film)
2011 Mardi Gras: Jarní prázdniny
2009 Pod novým vedením
2007 Když si Chuck bral Larryho
2005 Místnost

TV seriály

2012 Harry's Law (TV seriál)
New Kidney on the Block (S02E12)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Kde je můj ženich? (S08E06)
2007 Pohotovost (TV seriál)
Pod vlivem (S14E05)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Immortal (S01E10)