foto

Onahoua Rodriguez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Beyond the Lights
Tom Holland's Twisted Tales
2009 Love 10 to 1
The Farm (TV film)
2008 Poor Kid's Guide to Success, A
2007 Pandemie (TV film)
2006 Spectropia
2004 El padrino
2003 Rhythm of the Saints
2002 In the Echo (TV film)
Scream at the Sound of the Beep

TV seriály

2019 All Rise (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Ničemové (TV seriál)
2013 Twisted Tales (TV seriál)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Dakota (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Navždy (S04E23)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Harry's Law (TV seriál)
The Fragile Beast (S01E09)
Shameless (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Tráva (TV seriál)
Till We Meet Again (S04E12)
Head Cheese (S04E11)
The Love Circle Overlap (S04E10)
další epizody (4)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Baptism by Fire (S06E02)
On the Jones (S06E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sbohem a šáteček (S08E07)
2006 Policejní odznak (TV seriál)
Postpartum (S05E11)
Kavanaugh (S05E08)
Trophy (S05E05)
další epizody (6)
2005 Policejní odznak (TV seriál)
Ain't That a Shame (S04E13)
A Thousand Deaths (S04E11)
Back in the Hole (S04E10)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 For the People (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Druhá smrt (S09E02)
2001 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty-Two (S01E22)
Chapter Twenty-One (S01E21)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Lost (S02E01)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky