foto

Stilian Keli

  • nar. 22.2.1980 (40 let)
    Tirana, Albánie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Vier zauberhafte Schwestern
2019 Spider in the Web
Torpedo
2016 De Buurtpolitie: De grote geldroof
Gutterdammerung
2013 The Last Inquisitors

TV seriály

2020 Dunkelstadt (TV seriál)
2019 Judas (TV seriál)
2017 Brussel (TV seriál)
2015 Professor T. (TV seriál)
The Team (TV seriál)
2013 De Ridder (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky