foto

Ellen Schoeters

  • nar. 1.3.1979 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Stuck!
2017 Broken
2016 Crimi Clowns 2.0: Uitschot
2015 De ontsnapping
2012 Weekend aan Zee
2011 Quixote's Island

TV seriály

2015 Nieuw Texas (TV seriál)
2012 Crimi Clowns (TV seriál)
2009 Kód 37 (TV seriál)
Toegevoegde tijd (S01E08)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky