foto

Peter Thyssen

  • nar. 24.10.1964 (56 let)
    Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Het tweede gelaat
2016 Crimi Clowns 2.0: Uitschot
2014 Bowling Balls
2008 Hotel op stelten
2002 Alias

TV seriály

2018 Over Water (TV seriál)
De verleiding (S01E03)
2016 Coppers (TV seriál)
2015 Professor T. (TV seriál)
Vossenstreken (TV seriál)
2013 De Ridder (TV seriál)
Gent West (TV seriál)
Na vlámských polích (TV seriál)
2012 Crimi Clowns (TV seriál)
De zonen van Van As (TV seriál)
Salamandr (TV seriál)
Wolven (TV seriál)
2011 Rox (TV seriál)
2009 De Rodenburgs (TV seriál)
2008 Happy Singles (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (7)
2005 Halleluja! (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (4)
2004 Aspe (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Spring (TV seriál)
Team spirit - de serie (TV seriál)
2001 Stille waters (TV seriál)
2000 Brussel Nieuwsstraat (TV seriál)
Grote boze wolf show, De (TV seriál)
Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 Samson en Gert (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky