foto

Hans De Munter

  • nar. 15.6.1953 (67 let)
    Merksem, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Crimi Clowns 2.0: Uitschot
2013 Podivná barva slz tvého těla
2006 Dennis van Rita
2005 Gilles
2004 Suske en Wiske: De duistere diamant
2001 Olivetti 82
1999 Kaas
1987 Crazy Love
1986 Springen
1985 Leeuw van Vlaanderen, De
Wildschut

TV seriály

2017 13 přikázání (TV seriál)
Brussel (TV seriál)
2014 Ghost Rockers (TV seriál)
2013 Ontspoord (TV seriál)
2012 Clan (TV seriál)
Crimi Clowns (TV seriál)
2009 Jes (TV seriál)
Kód 37 (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2005 Halleluja! (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
W817 (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1998 Deman (TV seriál)
Recht op recht (TV seriál)
1997 Kongo (TV seriál)
Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
Interflix (TV seriál)
Lili en Marleen (TV seriál)
Onderweg naar morgen (TV seriál)
1993 Familie Backeljau (TV seriál)
Meester! (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
Commissaris Roos (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky