foto

Michala Břízová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Čertoviny
2014 Óda na mého otce
2007 Chyťte doktora
2002 Impulsos
2001 Příběh rytíře

TV seriály

2020 Modrý kód (TV seriál)
Vada na kráse (S04E55)
2019 Kameňák (TV seriál)
Zápas (S01E06)
Multivakcína (S01E05)
Kalhotkový fantom (S01E04)
další epizody (6)
Modrý kód (TV seriál)
Zbytečné otázky (S04E18)
Temný Kraj (TV seriál)
Vzkříšení - 1. část (S02E11)
2018 Kadeřnictví (TV seriál)
Pomůže plastika zvýšit sebevědomí? (S01E11)
Modrý kód (TV seriál)
Láska a peníze (S03E09)
2016 Na vodě (TV seriál)
Notebook (E03)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Pohřešovaná (S01E11)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Kamarád v nouzi (E02)

Divadelní záznam

2003 Hrdý Budžes (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2017 Soudy Kláry Slámové (TV pořad)
2016 Nejvyšší soud (TV pořad)
2015 Soudkyně Barbara (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky