foto

Nicole Holofcener

  • nar. 22.3.1960 (57 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 A dost!
2010 Není zač
2006 Zbožňuju prachy!
2001 Krásní & úžasní
1996 Řeči, řeči...
1991 Angry

TV seriály

2015 One Mississippi (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Goes to a Party! (S01E07)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Fake It Till You Fake It Some More (S03E05)
2011 Mé nové Já (TV seriál)
2009 Znuděný k smrti (TV seriál)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Atomový kryt (S04E11)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Místo a čas (S03E07)
2002 Leap of Faith (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Tajnosti a půjčky (S02E11)
1999 Cold Feet (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1993 Mi vida loca
1982 Rollercoaster to Hell

Dokumentární

2015 At the Video Store

TV pořady

2013 The Hollywood Reporter Roundtables (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace