foto

Nicole Holofcener

  • nar. 22.3.1960 (59 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 The Land of Steady Habits
2013 A dost!
2010 Není zač
2006 Zbožňuju prachy!
2001 Krásní & úžasní
1996 Řeči, řeči...
1991 Angry

TV seriály

2019 Paní Fletcherová (TV seriál)
Volná jako pták (E01)
2016 One Mississippi (TV seriál)
The Cat's Out (S01E03)
Effects (S01E02)
2015 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy jde na večírek! (S01E07)
One Mississippi (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Last F**kable Day (S03E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Předstírej, dokud to půjde (S03E05)
2013 Parks and Recreation (TV seriál)
The Pawnee-Eagleton Tip Off Classic (S06E03)
Jerry's Retirement (S05E20)
2011 Mé nové Já (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Smallest Park (S04E08)
Eagleton (S03E12)
2009 Znuděný k smrti (TV seriál)
Případ ukradeného spermatu (S01E07)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Atomový kryt (S04E11)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Místo a čas (S03E07)
2002 Leap of Faith (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Tajnosti a půjčky (S02E11)
2000 Sex ve městě (TV seriál)
Jsme děvky? (S03E06)
Žádná jestli (S03E05)
1999 Cold Feet (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Třetí je na obtíž (S01E08)
Zátoka zadaných sviní (S01E03)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1993 Mi Vida Loca
1982 Rollercoaster to Hell

Dokumentární

2019 Příběhy za kamerou (TV seriál)
2015 At the Video Store

Host

TV pořady

2013 The Hollywood Reporter Roundtables (TV pořad)

Fanoušci tvůrce