foto

Ali Pınar

  • nar. 6.9.1977 (42 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 I Am You
2015 Bir Gece
2010 Ada: Zombilerin dügünü
2009 Temný mrak
2008 Gölge

TV seriály

2019 Bir Aile Hikayesi (TV seriál)
Dünyanin En Güzel Çamaşır Makinesi (S01E07)
2017 Cesur Ve Güzel (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
další epizody (6)
2016 Cesur Ve Güzel (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2015 Güneşin Kızları (TV seriál)
2011 Iffet (TV seriál)
2008 Gece gündüz (TV seriál)
2007 Benden Baba Olmaz (TV seriál)
2005 Aşka Sürgün (TV seriál)
Beyaz Gelincik (TV seriál)
Emret Komutanım (TV seriál)
Ödünç hayat (TV seriál)
2004 Metro Palas (TV seriál)
2001 Nisan Yağmuru (TV seriál)
1998 Ruhsar (TV seriál)
1995 Azmi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky