foto

Allison Barron

  • nar. 31.7.1972 (47 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Man with Three Wives, The (TV film)
1992 Jiná žena
Vysoká hra patriotů
1991 Pronásledovaní (TV film)
1990 Kniha lásky
Strach
1989 Beverly Hills Bodysnatchers
Blood Nasty
Nick Knight (TV film)
Vice Academy
1988 Noc démonů
1985 Gidget's Summer Reunion (TV film)
Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta

TV seriály

1993 Ženatý se závazky (TV seriál)
Nemůžete chybit (S07E17)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Pyžamový mejdan (S03E16)
1988 Raising Miranda (TV seriál)
1987 Out of This World (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)

Dokumentární

2014 You're Invited: The Making of Night of the Demons

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky