foto

Els Olaerts

  • nar. 10.8.1957 (63 let)
    Coquilhatville, Demokratická republika Kongo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bastaard
2017 Allemaal Familie
Façades
2008 Nowhere Man
2006 De Hel van Tanger
2005 Verlengd weekend (TV film)
2000 Blinker en het Bagbag-juweel
1999 Blinker
1988 Zonderlinge zielen (TV film)
1984 Burgemeester van Veurne, De (TV film)
1983 Daar is een mens verdronken (TV film)
1982 Voor de glimlach van een kind
1981 Het einde van de reis

TV seriály

2017 Beau Séjour (TV seriál)
2015 Professor T. (TV seriál)
Vossenstreken (TV seriál)
2014 Vriendinnen (TV seriál)
2013 De Ridder (TV seriál)
Gent West (TV seriál)
2012 Salamandr (TV seriál)
2011 Elfenheuvel, De (TV seriál)
2007 Katarakt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Eiland, Het (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2001 Stille waters (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
Kulderzipken (TV seriál)
1993 Bex & Blanche (TV seriál)
1990 Commissaris Roos (TV seriál)
1985 Hard Labeur (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky