foto

Michala Banas

  • nar. 14.11.1978 (41 let)
    Wellington, Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 That’s Not My Dog!
2016 Nowhere Boys: The Book of Shadows
2012 Pohřbeni zaživa (TV film)
2003 Ned
2002 Scooby-Doo
1985 Dangerous Orphans

TV seriály

2019 Bad Mothers (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2017 Get Krack!n (TV seriál)
2016 Případy doktora Bleika (TV seriál)
The Price of Love (S04E05)
2015 Shakespeare Republic (TV seriál)
Nowhere Boys (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (5)
2014 Sam Fox: Extrémní dobrodružství (TV seriál)
Nowhere Boys (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (9)
2013 Nowhere Boys (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (6)
Upper Middle Bogan (TV seriál)
2011 Kámošky až za hrob (TV seriál)
2001 Always Greener (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
The Saddle Club (TV seriál)
2000 Something in the Air (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
Unnatural Selection (S01E15)
1999 Pán šelem (TV seriál)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
State Coroner (TV seriál)
1995 Mirror, Mirror (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1989 Round the Twist (TV seriál)

Dokumentární

2019 The Show Must Go On
2016 Luke Warm Sex (TV seriál)
2009 Australians Hit Hollywood
2005 20 to 1 (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 The Mansion (TV pořad)
2005 Temptation (TV pořad)

Fanoušci tvůrce